Powered By Blogger

dijous, 25 de febrer del 2010

NOTÍCA: STEVE FOSSET

Steve Fossett, el milionari que va desaparèixer 3 setembre 2007 després d'enlairar-se d'un ranxo per a un vol d'esbarjo breu en un avió monomotor va ser declarat mort el 15 de febrer de 2008. Tenia 63 anys.


Les restes de l'avió que va ser descobert l'1 d'octubre de 2008 a l'est-central de les muntanyes de Califòrnia. Sr Steve Fossett va morir quan el seu avió va xocar contra un corrent d'aire descendent de muntanya, la National Transportation Safety Board informar el juliol de 2009.


Sr Steve Fossett va ser un aviador veterà conegut per les seves missions per establir rècords mundials. El 2002, en el seu sisè intent, es va convertir en la primera persona a volar al voltant del món sense interrupció en un globus d'aire calent. L'any passat, va completar el vol sense escales més llarg en la història de l'aviació, volar 26.389 milles en 76 hores en un avió experimental ultralleuger. També va establir i van perseguir als registres de la terra i el mar, inclosa la volta al rècord mundial de velocitat per als vaixells de vela.


Font:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada