Powered By Blogger

diumenge, 28 de febrer del 2010

HIST`RIA DE: THE GREAT RENO BALLOON RACE

És dur de creure, però la primera Cursa de Globus aersotàtics va ser al 1982, amb només vint globus. La idea era crear un esdeveniment que mantindria visitants a la ciutat el cap de setmana entre la Fira Estatal i l'Aire Reno Race.

29 anys més tard, s'ha tornat una celebració tradicional i preciosa del món, i localment, una tradició de comunitat estimada que proporciona diversió lliure a més de 150,000 espectadors. Any rere any l'esdeveniment reuneix la passió i suport de gent provinent de diferents parts del món que comparteixen una dedicació a volar amb globus aerostàtic, familiar i de la comunitat


Un dels espectacles més espectaculars d'aquest esdeveniment de tres dies (Gran Reno Balloon Race) és Dawn Patrol. Un home patentat per la junta d'administradors quan els oficials d'Aviació Federals aprovaven les regulacions del vol prealba al 1978. Les precaucions de seguretat com les llums de navegació especials es convertien en el STATU QUO i The Great Reno Balloon Race ràpidament convenia a un model de paper nacional per a esdeveniments prealba, al 1990 quan començava a enlairar globus abans d'alba.
Durant Dawn Patrol, els pilots miren inestable, prealba, quan les condicions de l'aire aclarien als
globus la primera foscor de matí. Afegint escalfor al matí fresc, Dawn Petrol marca el començament de la Cursa de Globus.


Just abans de Dawn Patrol, els pilots il·luminen les seves llanternes per a l'Espectacle de Fulgor. Els globus tenen un aspecte gairebé fictíci, igual que el d'una llanterna de paper que marca el començament de la Cursa de Globus.

Font:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada