Powered By Blogger

diumenge, 28 de febrer del 2010

DONACIONS PER LA GRAN CURSA

Donacions per la Greast Reno Balloon Race:

Durant més de 25 anys, The Greast Reno Balloon Race ha flotat a través del Reno Skyline que crea memòries precioses tan per a famílies com per amics. Provocant estremiments de delitdelícia per estendre a través de la pell de molt un primer espectador de matí, El Gran Reno Balloon Race ha tocat les vides dels joves i vells; s'ha convertit en una tradició anual per a residents dels Prats Truckee i una experiència inoblidable per a viatgers que visiten l'altre costat del globus. Com a regal a la comunitat, l'esdeveniment sempre ha romàs lliure al públic gràcies als nostres patrocinadors lleials.


Al llarg dels anys, els costos de produir un esdeveniment d'aquesta mida i estatura han augmentat enormement. Les Donacions al Gran Reno Balloon Race s'aplicaran directament a despeses típiques (costos de combustible, lloguers d'equip, etc.) i assegurarà la salut d'aquest esdeveniment estimat durant anys per venir. Amb el suport de la comunitat i dels nostres patrocinadors, l'esdeveniment és segur per gaudir de 25 anys més de vol.


Si voleu ajudar, i mantenir la continuitat d'aquest marevallós esdeveniment, no dubtin a ser solidaris i a donar un bon cop de mà.


Per més informació, cliquin l'enllaç següent que els portarà a la pàgina on podran realitzar les seves donacions:



Donacions per la Gran Cursa



Gràcies pel seu ajut i col·laboració



Font:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada