Powered By Blogger

dimecres, 3 de març del 2010

TIPUS DE VOLS EN ELS GLOBUS AEROSTÀTICS

Tipus de vols amb globus:


Els globus aerostàtics poden realitzar dos tipus de vols:


Vol Captiu:

Exhibicions de vol amb el globus amarrat al sòl. Es realitzen amb vents fluixos o en calma per a garantir la seguretat, pel que els millors moments del dia per a planificar-los són: primera hora del matí o última de la tarda, quan l'atmosfera està més tranquil·la. Ideal per a aprofitar grans concentracions de públic: esdeveniments esportius, espectacles, centres comercials, fires de mostres, etc.
Pensat per a poder realitzar una petita demostració de les sensacions de vol a una gran quantitat de públic en fires, festes, reunions d'empresa, presentació de productes, etc.
El globus roman lligat a terra per unes cordes de manera que el pilot del globus realitza múltiples ascensos i descensos d'uns 5 minuts de durada cadascun canvia als passatgers en cada vol.
És un mètode ideal per a amenitzar concentracions de públic i també és utilitzat com un enorme mitjà publicitari que serà admirat per tot el públic que assisteixi a l'esdeveniment. A més serà sense cap dubte un centre d'atenció per als mitjans de comunicació que cobreixin l'esdeveniment.

Vol Lliure:

El globus desenganxa des del centre o als afores de la ciutat o concentració de persones a l'aire lliure, sobrevolant-la segons l'adreça del vent. Aquest tipus de vol està orientat fonamentalment als grans esdeveniments de festes patronals, on ofereix sempre una imatge positiva de la companyia. A més ofereix la possibilitat de convidar a volar a compromisos de la companyia, que quedaran encantats de l'experiència.
La durada del vol és de 1 hora aproximadament, encara que en total els clients han de reservar unes tres hores per a aquesta activitat que s'invertiran en l'inflat del globus amb la participació activa del client, el vol en si i l'aterratge, recollida del globus i la celebració amb cava pel baptisme aeri. A més es lliurarà un diploma acreditatiu a cada client que pot ser personalitzat amb el logotip de l'empresa patrocinadora.




Font:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada